Млади ДФ-а: Катнићу несоју, удбашка трањо

Млади ДФ-а: Катнићу несоју, удбашка трањо

Млади Демократског Фронта изразили су данас протест оштрим порукама испред зграде Специјалног Тужилаштва, поводом безразложног и срамотног хапшења, и затварања Михаила Чађеновића. Затварање Чађеновића наставак је бруталног политичког прогона Демократског Фронта и слободномислећих људи, у реализацији Миливоја Катнића, креатора и реализатора ове фарсе, и извршиоца и слуге Мила Ђукановића.

„Ово није Тужилаштво већ обична партијска ћелија ДПС-а која спроводи вољу диктатора Мила Ђукановића и прогони његове политичке неистомишљенике. Наш пријатељ је ухапшен јер тај бестидни тужилац покушава да измонтира још један случај против ДФ-а, “ изјавио је Коча Ђуришић, испред Младих ДФ-а.

„Ово је још један у низу монтираних политичких случајева против ДФ-а са којим се покушава брутално обрачунати ГСТ Миливоје Катнић. Данас је Михаило иза зидина Спужа, јуче је то био Никола Бајчетић а сјутра то може бити било ко од нас, и то је порука свим слободним грађанима у Црној Гори да се морамо заједно изборити за слободу, а када дође слобода , пут Спужа ће ићи они који данас доносе овакве пресуде.“, казао је Иван Копитовић, испред Младих ДФ-а.

Катнићу и Ђукановићу поручујемо да њихова тиранија неће вјечно трајати. Доћи ће вријеме промјена када ће се независне професионалне институције бавити њиховим недјелима.

Такође, упозоравамо још једном Миливоја Катнића, да је Михаило Чађеновић у лошем здравственом стању и да ће бити лично одговоран за његов живот.

Без обзира на његово тешко стање, знамо да се Михаило Чађеновић храбро држи, јер је борба за слободу коју води Демократски Фронт бескомпромисна, и нема тог хапшења и застрашивања који ће младе ДФ уплашити и спријечити да се боре и изборе за своју будућност.

Млади ДФ-а
09.02.2017.Датум: 09.02.2017
Close
Close