Милутин Ђукановић: Возило које је Никић
                   помињао нема везе са Чађеновићем
                           ни било ким из ДФ-а

Милутин Ђукановић: Возило које је Никић помињао нема везе са Чађеновићем ни било ким из ДФ-а

Михаило Чађеновић по мом одобрењу управља возилом марке ,,Рено флуенс'' ПГ ЦГ 870, власништво Скупштине Црне Горе, и никада ни на један пут не креће без мог одобрења или одобрења некога из руководства ДФ-а. Према томе, не постоји никаква његова појединачна и самовољна радња везана за одлазак на било коју адресу, а да она није претходно одобрена. Возило које је помињао извјесни Славко Никић, и чији је број регистарске таблице пажљиво ишчитао новинару у свом првом оглашавању као веома важан и кључни податак са којим располаже, наравно нема регистарске таблице ПГ ЦГ 870. Саопштавајући наводну ексклузиву о догађају о коме је ћутао скоро годину дана, казао је да су регистарске таблице тога возила ПГ ТЕ 508, а то возило нема никакве везе са оним које користи ДФ. 

Обавјештавајући јавност да је провјерио и ко је власник возила и да се ради о једној грађевинској фирми из околине Подгорице, није тешко закључити под чијим утицајем и за чији рачун је већ у следећем наступу пристао да промијени изјаву и каже како то возило више не припада грађевинској фирми него га користи Андрија Мандић. Глумећи како штити Русију и Андрију Мандића, чак је отишао дотле да је тврдио да је разговарао са лажним Русима, а да Андрија вјероватно и није знао да му је возило злоупотребљено. Одговорно тврдим да није било никаквих злоупотреба нити самовољних радњи од стране Михаила Чађеновића, него ову наводну ,,заштиту'' од бившег удбаша Славка Никића доживљавамо као кључно упориште за Катнићеве конструкције. 

Пошто је пропала намјера о повезивању ДФ-а са лажним државним ударом и ,,терористима'' од 16. октобра, Катнић сада на све начине покушава да и извјесног Попова сједне у наше ауто и тако га повеже са ДФ-ом. Све ово Миливоје Катнић не ради случајно - између осталог је пред читавом Црном Гором, у првом јавном наступу након лажног државног удара 16. октобра, у емисији Петра Комненића обећао да ће престати да постоји као човјек ако не буде истина све оно што је саопштио. Иако се до сада показало да је највећи дио онога што је запјенушано гарантовао груба неистина и конструкција, он жив и чио, силом на срамоту, покушава да сачува макар мало људског достојанства, тако што на силу конструише ситуацију која највише одговара њему и шефу режима. Позивамо Ивицу Станковића да га што прије смијени и тако заштити и њега и грађане ЦГ од штетних последица које производи његово разуздано и неодговорно дјеловање.

Милутин Ђукановић, предсједник Клуба посланика ДФ
Сриједа, 08. 02. 2017. Датум: 08.02.2017
Close
Close