ДФ: Катнић осмислио нови
                лажни државни удар - прољећни

ДФ: Катнић осмислио нови лажни државни удар - прољећни

Демократски фронт обавјештава грађане Црне Горе да је Миливоје Катнић, након пропасти коју је доживио водећи истраге око лажног јесењег државног удара, и немогућности да несрећне похапшене молере, конобаре, таксисте, керамичаре, куваре, пензионерке, доведе у било какву везу са ДФ, осмислио нови лажни државни удар, такозвани прољећни. Данас нас је Катнић преко ,,Побједе’’ обавијестио да је прије годину дана, мјесецима прије октобарског ,,државног удара'', планиран још један, за који грчевито подмеће везе са неким из ДФ-а. И док се Миливоје Катнић за октобарски "државни удар" некако и припремио нудећи праћке, мотокултиваторе и ХТЗ опрему, за овај прољећни, који се ‘’дешавао’’ ,,прије годину дана", нема ни висококвалитетних заштитника за међуножје, које по Катнићевом наређењу носе одабрани у СДТ-у. Чак и у паузама кад с Катнићем заједно раде склекове и слушају Вивалдијева "Четири годишња доба’’. Зато никога не треба да изненади да ће ове особе састављајући лажне оптужнице, за свако годишње доба измислити по један државни удар. За сад смо информисани за "јесењи" и "прољећни", а наредних дана очекујемо "љетни" и ‘’зимски".

Срамота којој је изложено тужилаштво и укупно правосуђе у ЦГ показује дубину служења НАТО обавјештајним структурама на које су поред политичара из врхушке власти потпуно усмјерени и пробрани носиоци правосудних функција. Оно што посебно забрињава ДФ је чињеница што људи из СДТ-а долазе из некадашњих војних структура, за које би часно понашање требало да буде једна од основних претпоставки. Нажалост, у црногорском криминализованом друштву, гдје су све моралне норме погажене, изгледа да су баш такви спремни да оду најдаље, и као што су издавали војску и државу којој су припадали, данас издају принципе њихове професије и спремни су да служе туђинцима на сваки начин.

Што се тиче овога новог ,,прољећног државног удара'', талик црногорски је помогао да буде откривен у некаквој ТВ емисији, гдје је такође један од плаћеника ЦГ режима подигравао не само том режиму и његовим газдама.

Ни последњи политички лаик у Црној Гори више нема дилему да је нови прошлогодишњи " прољећни државни удар’’ ,,откривен" управо у тренутку док лидери ДФ-а бораве у званичној посјети Москви, гдје су најавили одржавање народног референдума. Ако је Ђукановић помислио да ће, користећи стање Миливоја Катнића, спријечити народно изјашњавање о чланству Црне Горе у НАТО, морамо га разочарати, јер одржавање референдума не може се зауставити, а посебно не апсурдне и политички мотивисане оптужнице.

ДФ поново обавјештава Ђукановића и Катнића да спремно и спокојно чекамо њихов први напад, те да нас не могу изненадити и уплашити, јер што год дође ми смо му наредни. Оно што морају да знају они и њихови налогодавци из иностранства, је да након тога у ЦГ више ништа неће бити исто. Није тешко уочити да припреме за тај напад врше у режимским медијима, како би се на јефтин и провидан начин покушали компромитовати лидери ДФ-а. Ми смо наш политички пут давно утврдили, и немамо намјеру скренути ни један центиметар у борби против Ђукановићеве криминалне организације, јер су право и народна правда на страни обесправљених грађана које представљамо,а које никад, ни за какве функције, привилегије и нагодбе са режимом нећемо издати. Ми или Он.

Саопштење ДФ-а
02.02.2017.Датум: 02.02.2017
Close
Close