Нема поштеног опозиционара и честитог Србина
                          који ће прихватити понуду Марковића

Нема поштеног опозиционара и честитог Србина који ће прихватити понуду Марковића

Портпарол Нове српске демократије и посланик Демократског Фронта Јован Вучуровић, рекао је да је Марковићев позив Србима да уђу у владу само још један покушај преваре, сличан оном који се односио на ,,владу изборног повјерења’’

,,Када су поједине опозиционе представнике прво молили да уђу у владу, а потом их понижавали тако што њихове наредбе, као страрјешина органа, нико није уважавао у министарствима којима су ,,управљали''.

,,Сигуран сам да данас не постоји ни један поштени опозициони политичар и честити Србин који би прихватио ове данајске дарове и понуде премијера Марковића’’, рекао је Вучуровић за ,,Вијести’’. Он је рекао да су се у ДФ-у као и остали у опозицији, јавно обавезали да са Душком Марковићем једино могу разговарати на тему понављања избора. 

,,Када постигнемо тај договор, онда слиједи следећа тема - услови за одржавање избора, којима би се кроз форму прелазне владе одредили према решењима која треба да воде ка поштеним и фер изборима чије ће резултате сви учесници признати’’.

Вијести, 02. 02. 2017.Датум: 02.02.2017
Close
Close