Радуновић: Срби навијали 
                   за Трампа као за Ђоковића!

Радуновић: Срби навијали за Трампа као за Ђоковића!

„Данас је народ из којег ја долазим, српски народ, навијао за побједу Трампа као што навија за Новака Ђоковића“, истакао је потпредсједник НСД-а и функционер ДФ-а Славен Радуновић са преса ДФ-a који је одржан данас испред амбасаде САД у Подгорици.

Он је истакао да је управо због тога и НСД, као представник Срба из Црне Горе, још 1. новембра послала поруку подршке г. Трампу, која је објављена на званичном сајту кампање, у којем су му пожели побједу али и да стане иза својих ријечи из кампање и Америку представи као пријатеља а не као пријетњу осталим народима свијета, и обећање да ће његова администрација изградити пријатељске односе с државама и народима свијета, те да ће САД постати држава коју ће људи да воле а не од које ће да се плаше.

„Ово је догађај који је можда шокантно дјеловао на свијет јер дио свјетских политика није спреман на промјене и пројектовали су побједу његовог противника иако она није била реална“, казао је Радуновић и додао: „Сви медији, естаблишмент, анкетари, сви су били уз Хилари Клинтон, сви су били ту да помогну да она издејствује побједу коју амерички народ није желио. Амерички народ да је показао да је демократија за њих ипак изнад свега“, нагласио је он.

„Нас све радује што ће Америка коначно да се окрене више себи јер ћемо и ми који не живимо у Америци, мало лакше моћи да дишемо“, истакао је Радуновић

(ИН4С, 09.11.2016.)Датум: 09.11.2016
Close
Close