Мандић: Ђукановић избезумљен
                  због мафијашких дугова

Мандић: Ђукановић избезумљен због мафијашких дугова

Предсједник Нове српске демократије, Андрија Мандић, оцијенио је да је Мило Ђукановић очигледно избезумљен од страха због мафијашких дугова и обавеза које је преузео према међународним криминалцима.

Мандић сматра да је премијер у суштини организатор и извођач тзв. „државног удара“ у Црној Гори. Он је у изјави за портал ИН4С одговорио на прозивке Ђукановића, који доводи тзв. терористе у везу са ДФ-ом.

Мандић је појаснио да је након Ђукановићеве последње изјаве, у којој прави сценарио о наводној повезаности ДФ-а са „терористима“ из Србије, премијер само саопштава своје намјере и планове за „обрачун са нашим политичким савезом“.

„То што је Ђукановић некога варао и опљачкао и што ти људи имају жељу да с њим остваре дијалог и да изведу билансе до краја – није проблем Црне Горе. Но, морамо да му поручимо да се не игра са ватром и да не оптерећује грађане Црне Горе. Доста је народу било препадања његовим измишљеним државним ударом, доста им је спрдње коју је организовао у суботу и недељу, када је приводио, хапсио и претресао функционере ДФ-а. И ако мисли да ћемо му толерисати такво насилничко понашање – грдно се вара. Поручујемо му да привали и да се додатно не брука“, поручио је Мандић.

ИН4С, 25.10.2016.Датум: 25.10.2016
Close
Close