Будва: ДПС-у дошао крај јер 
                   Црна Гора жели да ради!

Будва: ДПС-у дошао крај јер Црна Гора жели да ради!

Демократски фронт поручио је синоћ на скупу у Будви, у препуном Спортском центру "Медитеран", да ДПС губи парламентарне изборе, као и и локалне изборе у тој општини.

Челници ДФ су у Медитеранском спортском центру поручили да ће Будва 16. октобра добити нову власт, на челу са кандидатом ДФ-а, Марком Батом Царевићем.

Царевић је казао да је Будва доживјела катастрофално посрнуће.

"Зато имамо обавезу да изађемо на изборе, да покажемо да имамо снаге и да се не плашимо. Ми се никада нисмо плашили. Онај ко ме зна, зна да се ја не повлачим и да нијесам неко ко воли да губи'", поручио је Царевић.

Он је казао да ће након ће након побједе ДФ-а морати много да се ради у Будви, и да ће за све бити посла.

"Нарочито ћемо да водимо рачуна о младима и о онима који су највише патили за вријеме ових несрећних транзиција", поручио је Царевић. 


"Нама је побједа на дохват руке, али се они спремају да покраду и ове изборе и зато морамо да будемо организовани. Можемо да их зауставимо, имамо снаге али морамо да радимо", рекао је Мандић.

Он је истакао да се ДПС-у ближи крај и да грађани Црне Горе то знају, јер грађани желе да Црна Гора ради. 

"Будва је тешко опљачкана, украдено је преко 500 милиона евра, али не само Будва већ и Подгорица и Бока, па можете замислити колика је то свота новца. Морамо одузети имовину криминалцима из лоповске дружине Мила Ђукановића. Ми имамо најбољи програм, који ћемо почети да спроводимо одмах након побједе 16. октобра, ми желимо да Црна Гора ради", казао је Мандић.

Члан предсједништва ДФ Небојша Медојевић, казао је да ће Ђукановић вратити сваки цент који је крао и да ће завршити иза решетака.

"Нема те рупе на свијету у коју ће се сакрити а да га ми не нађемо. Диктатори су падали када се омладина дигне. Тако и Мило зна да му је истекло вријеме", истакао је Медојевић, и нагласио да није сваки члан ДПС-а лопов, али је сваки лопов члан ДПС-а.

Медојевић је истакао да ће ДФ укинути Агенцију за националну безбједност, отворити тајне досијее и објавити спискове шпијуна.

"Доста је било шпијуна, хоћемо слободу", закључио је Медојевић.

Члан предсједништва ДФ Милан Кнежевић је рекао да се у Будви украло преко 500 милиона еура, а много више у цијелој Црној Гори.  

"Крао је Мило више од Маровића. Украо је Мило у једном дану више него Маровић", истакао је Кнежевић и додао да је ДПС таква партија да су њихови функционери више код државних тужилаца него у својим кућама код својих жена и дјеце.

Кнежевић је позвао високог америчког званичника Хојт Брајан Јиа да присуствује завршном скупу ДФ-а, 14-ог октобра у Подгорици, и да ће му поручити да гледа своја посла.

На скупу су говорили и чланови предсједништва ДФ, Страхиња Булајић, Бранко Радуловић и Предраг Булатовић, предсједник Радничке партије Јанко Вучинић, као и функционерка ДФ из Будве, Валентина Тадић. Окупљенима су представљени и кандидати ДФ-а за одборнике у том граду.

Портал Вијести. 06.10.2016.Датум: 06.10.2016
Close
Close