Андријевица: Нашим доласком на власт,
                   Црна Гора ће да ради!

Андријевица: Нашим доласком на власт, Црна Гора ће да ради!

Демократски фронт је синоћ у Андријевици представио свој политички програм и поручио како ће после 16-ог октобра доћи ново вријеме у Црној Гори.

Члан предсједништва ДФ-а Андрија Мандић је рекао да се осјећа поносно када је на протестима 24-ог октобра видио много младих људи који су присуствовали и поручио да је послије 16-ог октобра Мило Ђукановић готов.

Мандић је казао да послије побједе на изборима, жели отворити нова радна мјеста у Андријевици и да ће сви они који планирају да се баве предузетништвом добити 10 000 евра кредита. Жене ће се осјећати равноправнијим и да ће добити бесповратно још 1000 евра.

Како је Мандић напоменуо, у државној каси има много новца, а кад одузме имовину свој Миловој лоповској дружини у вриједности од пар милијарди евра, биће довољно новца за све.

„Јер, Милова браћа и кумови имају по неколико стотина станова и са сваким су комшије у Црној Гори, а те станове треба одузети и дати младим брачним паровима и социјалним случајевима“, казао је он.

Мандић је додао да ће Црна Гора почети од нуле додајући да не разумије како неко може имати на рачунима милијарду евра а други једва за хлеб. Зато, како је навео, жели да опрости свима дуг за струју и за воду, јер има породица које једва преживљавају а рачуни су прескупи.

Посланик ДФ-а, Предраг Булатовић, је истакао да су људи превазишли страх и да послије 16-ог октобра ништа неће бити исто.

“Андријевица има два циља на предстојећим изборима: да побиједи на парламентарним изборима а прије свега на локалним изборима“, додао је Булатовић напомињући да је Андријевица једини град који је симбол отпора и једини град који ДПС није узео под своје.

“Андријевица није за ДПС. Оно је легло српског народа. “, истакао је Булатовић.

Булатовић је додао да ће ДФ исправити највећу издају наше државе, а то је признање лажне државе Косово.

“Нашим доласком на власт Црна Гора ће да ради“, истакао је Булатовић и додао да је глас ДФ-у глас против Мила Ђукановића.

“Ми или он – зна се. Побиједићемо 16-ог октобра, закључио је Булатовић.

Радојица Живковић се осврнуо да сви напуштају Андријевицу, да су села остала празна.

“Дошли смо на најниже могуће гране и да не може горе од овог“, поручио је Живковић и додао да ДФ има најбољи програм.

Посланик ДФ-а, Емило Лабудовић, је позвао грађане да погледају у своје новчанике, да завире у своје фрижидере и да погледају гдје су им дјеца па да виде у каквим условима живе због владавине ДПС-а који им је обећавао бољи живот прије десет година.

Лабудовић се осврнуо и на коалицију “Кључ“ и на сусрет њиховог представника са америчком амбасадорком у Подгорици и додао да једино Демократски фронт прича истину и једини ради за народ у Црној Гори.

“Ми смо заједно са вама спавали на бетону, чекали кишу, трпјели пендреке, гутали отров и урадили све у скупштини и изван ње, не би ли истина била објелодањена“, истакао је Лабудовић.

“На вама је да нас подржите, не ради нас, не ради вас, него ради ваше дјеце и ваших најближих. Славићемо 17-ог, а већ 18-ог почиње да ради Црна Гора“, закључио је Лабудовић.

ИН4С, 04.10.2016.Датум: 04.10.2016
Close
Close