Зета: Ђукановић нема већину

Зета: Ђукановић нема већину

Синоћ је у Голубовцима у Зети одржан промотивни скуп Демократског фронта, на којем су говорили лидери Фронта, као и локални челници ове политичке групације.

Члановима и симпатизерима ове коалиције обратили су се МIлан Кнежевић, Славен Радуновић, Милутин Ђукановић, Бранка Бошњак, Драган Тиодоровић, Михаило Асановић, Саша Којичић, Марина Јочић, Радош Зечевић и Матија Николић.

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић поручио је вечерас са скупа тог политичког субјекта у Зети да ће Славку Стојановићу, директору полиције бити тијесно у Спужу гдје ће са друговима криминалцима имати довољно времена да пише мемоаре.

„Славко Стојановић џелат са октобарских протеста пријети грађанима и Демократском фронту. Поручујем му, да ће Милан Кнежевић 16. октобра у 21:25 часова, кад будемо направили већину изаћи на улицу, а ти Стојановићу дођи да ме отјераш“, нагласио је Кнежевић.

Он је рекао да ДФ не жели да са улице преузима власт, али „хоћемо да пошаљемо јасну поруку“.

„Нико нас не може зауставити да на подгоричким улицама са заставама прославимо слободу, јер смо 27 година били у ропству. Стојановић се усудио да запријети најбројнијој војсци у региону, активистима ДФ-а којих има више од 10.000, а која неће да се свађа, али никоме неће ни дозволити да нам украду побједу“, казао је Кнежевић.

Кнежевић се осврнуо на конструкције Ђукановића везано за изборне спотове ДФ.

Забринут је због наших спотова и каже спотови су скупи. Спот вам је скуп! Мило, није спот скуп него си ти глуп“, навео је Кнежевић.

Према његовим ријечима, премијеру скандирају на сваком кораку да је лопов, па га не би зачудило да је он и заборавио своје право презиме.

„Вјероватно ће се код тужиоца, кад буде давао изјаву, потписати са Мило лопове“, нагласио је он.

Кнежевић додаје и да Фронт гази побједничким кораком ка ослобађању Црне Горе.

„Први позив, кад се бројање гласова заврши, упутићемo коалицији Кључ, а они нека сада јасно и гласно кажу хоће ли у коалицију са Фронтом“, закључио је Кнежевић.

Радуновић: Мило нема већину

Посланик ДФ-а и потпредсједник НСД Славен Радуновић казао је да је остало још 13 дана до побједе броја 13.

„Пинк М, Информер и Дневне новине дижу тензије и стварају референдумску атмосферу, кажу да смо породице преселили из Црне Горе. То је најобичнији страх од пораза. Ништа се неће спектакуларни десити што се није дешавало у демократским земљама. Кажем вам да Мило нема већину и не може да је оствари“, тврди Радуновић.

Он каже да је режим у паници, па зову људе који су у иностранству, који имају црногорске личне карте да дођу и гласају.

„Зову људе из Јужне Африке да дођу и гласају, то значи само једно- Готов је!„, истиче Радуновић.

Окупљени грађани, који је било више од 1.500, прекидали су Радуновића скандирањима: Мило лопове и Готов је!

Према његовим ријечима апстиненти не одлучују само о себи, него о свима нама.

„Нијесмо сви исти. Показали смо да смо бескомпромисни да се не бојимо, да смо спремни да се жртвујемо. Не желимо власт са улице, већ власт на основу слободно изражене воље грађана. Желимо да пребројимо гласове и прогласимо побједу“, поручује Радуновић.

Ђукановић: ДФ ће славити са народом

Посланик ДФ-а Милутин Ђукановић тврди да ће они који су на власти изгубити подршку, а ми ћемо са народом славити.

„За власт је 16. октобар крах и крај“, поручио је Ђукановић.

Он је рекао окупљенима да треба разговарати са свима онима који се колебају, „урадимо све што је до нас“.
„Захвалио бих се анкетарима ДФ-а, нашим плавим анђелима, који су прешпартали цијелу Црну Гору и они су вјесници историјске побједе на изборима“, навео је Ђукановић.

Бошњак: ПЗП неће у Скупштини гласати за НАТО

Посланица ДФ-а Бранка Бошњак казала је да Црна Гора мора почети да ради.

„Брука је да један скоројевић Миго Стијеповић и његова кћерка имају 150,000 еура кеша да искеширају стан у Будви. Па нас замајавају причом да је то поклон богатог рођака из иностранства. То су наше паре које су они украли“, тврди Бошњак.

Она је казала да грађани треба да буду опрезни када изађу на биралишта 16. октобра, јер само је ДФ поштен и јасан избор.

„Ниједан посланик ПЗП-а неће у Скупштини дићи руку за НАТО. Ми смо за поштен референдум, на којем ће се грађани изјаснити о томе“, рекла је Бошњак.

Према њеним ријечима, свима који су се незаконито обогатили биће блокирани рачуни у земљи и иностранству.

„Сигурно је да ће многи сви завршити у Спужу“, нагласила је Бошњак.

Представник пензионера Драган Тиодоровић казао је да омладина и радници одлучују да ли ће да раде као најамни радници за 190 еура или ће да гласају за једину и праву опозицију, а то је Демократски фронт.

Одборник у Скупштини општине Голубовци Михаило Асановић казао је да је народ на вечерашњем скупу дошао „да зада последњи ударац Милу Ђукановићу“.

„Сваког дана нам приступају бивши чланови ДПС-а, а ми треба да им пружимо руку помирења и режим пошаљемо у прошлост„, казао је Асановић.

Предсједник ПзП Голубовци и одборник Саша Којичић позвао је све грађане да сви гласају Фронт 16. октобра.

Кандидат за посланика Марина Јочић тврди власт сваке године даје пола милијарде еура за храну, поред свих богатстава које има Црна Гора.

„На сваком скупу имамо само једно да кажемо шефу режима, Мило лопове“, навела је она.

Јочић каже да ДФ има план за пољопривреднике, за раднике, за мушкарце и жене.

„Имамо план за омладину, да сви радимо“, нагласила је Јочић.

Кандидат за посланика Радош Зечевић поручио је да је власт окренула против себе своје грађане и зато је зарадила сваку врсту презира и политичку ликвидацију 16 октобра, на изборима.

„Ми смо једини политички субјект који нема хипотеку сарадње са Милом Ђукановићем. Ми једни имамо апсолутни континуитет борбе против власти. Ми смо једини који смо одбили да уђемо у власт Мила Ђукановића. Сви који су незаконито обогатили ићи ће у затвор“, казао је Зечевић.

Потпредсједник ДСС-а Матија Николић истакао је да имамо шансу да у историју пошаљемо оне који хоће да нам отму будућност.

„Толико су најбољи да је Милове пријатеље дочекала спушка свила и кадифа. Омогућите Црној Гори да 16 октобра не будемо за чуђење, нашим гласовима имамо могућност да поведемо државу на прави пут, пут истине и правде“, нагласио је Николић.

ИН4С, 03.10.2016
Датум: 03.10.2016
Close
Close