Беране: Миловој лоповској дружини
               мјесто је у затвору у Спужу

Беране: Миловој лоповској дружини мјесто је у затвору у Спужу

Демократски фронт ће се обрачунати са организованим криминалном и лоповима одузети имовину, а политичку корупцију неће дозволити, поручили су из Беранама лидери Демократског фронта.

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић је казао да „лопови морају проћи кроз чистилиште, а чистилиште за њих је Спуж“.

„Они морају да се суоче са посљедицама властитих поступака када су крали и пљачкали нас. Ми не желимо то да радимо да би се светили било којем појединцу, него хоћемо да пошаљемо поруку новој генерацији да знају да не може да се ради, краде и пљачка као што је то радила лоповска дружина Мила Ђукановића, казао је Мандић.

Према његовим ријечима до овог циља ће се доћи на потпуно миран начин.

„Подршка Демократском фронту је толико увјерљива да нам неће требати било какви сукоби и ширење страха на чему ради режим Мила Ђукановића, вјероватно припремајући жељени сценарио који ће они да реализују када се суоче са бројем пребројаних гласова и са њиховим убједљивим поразом, казао је Мандић.

Он је додао да се из Берана мора послати порука људима из опозиције „који су већ једном поклекли на притиске људи из америчке амбасаде и амбасада НАТО држава“.

„Да не пристану да буду уцијењени и да поново не пођу са Милом Ђукановићем, јер су им врата владе Демократског фронта широм отворена, рекао је Мандић.

Он је позвао да се не расипају гласови и да се гласови усмјере према Демократском фронту јер једино он може да побиједи Демократску партију социјалиста.

Један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић је изразио сумњу да се под дипломатским притисцима из Америке спрема сарадња ДПС и коалиције Кључ.

„Ако било ко од вас покуша да се поигра са изборном вољом грађана, протест ће се преселити испред просторија коалиције Кључ, јер нећемо дозволити нову политичку корупцију“, рекао је Кнежевић.

Агенције, 02.10.2016.
Датум: 02.10.2016
Close
Close