ОО Пљевља: Лекић: Ђачићеве пријетње су одраз немоћи

Саопштење за јавност

 
Из нама непознатог разлога Мирко Ђачић показује прве знаке неконтролисаног понашања, пропраћеног вулгарним пријетњама и нападима на одборнике Демократског фронта. Наш клуб је, као освједочени предводник опозиционе борбе у локалном парламенту, одавно објелоданио карактер Мирка Ђачића и доказао широј јавности о каквом је човјеку заправо ријеч. Његова неодољива жеђ за диктатуром је жеља за успостављањем хијерархије на коју је као некадашњи полицајац навикао.
Предсједник под заклетвом, упорно крши све општинске и државне прописе. Кафанско понашање Ђачића, наводи нас да предложимо ангажовање обезбјеђења приликом засиједања Скупштине општине. Добацивање и упадање у ријеч сваком од одборника Демократског фронта, у стилу који не приличи једном предсједнику и прије свега лијепо васпитано човјеку – постало је све интензивније. Међутим, врхунац Миркове бламаже, су прјетње упућене предсједнику Клуба одборника Демократског фронта у стилу „оставићу те без хљеба“. „Оставити без хљеба“ је реторика злонамјерних људи из ДПС-а, који изгледа намјеравају да опет тјерају на улицу запослене из општине Пљевља и Јавних предузећа. Таква реторика се управо јавља услед „упаљеног мозга“ предсједника у покушају, који константно сије мржњу и страх. Очигледно је, да га све мањи број људи у ДПС-у доживљава за озбиљно.
 
Страхујући да уђе у расправу са било којим од одборника Демократског фронта, Мирко користи завршну ријеч и неистинитим наводима на кукавички начин прозива наше одборнике. Нека се запита шта би се догодило када би наши одборници почели да износе у јавност податке из његовог личног живота? Вјероватно би уследила оставка и опет бјекство у топлије крајеве.
Ово је очигледно најгора локална власт у историји нашег града. Оволика количина неспособности и нестручности је несхватљива. Ни једна одлука, ни један акт који је разматрала Скупштина – није био у потпуности усклађен са законом. Ни један предложени акт, предсједник са својим тимом самозваних стручњака, није успио да одбрани. Нама из Демократског фронта прија апсолутна доминација и поигравање са руководством општине. Приликом избора кадрова, лијепо смо вас упозоравали – доказано неуспјешни, никада не могу бити успјешни, па како год да их позиционирате.
Господине Ђачићу, ви можете да се не слажете са одборницима Демократског фронта, па чак и да имате нешто лично против нас, али морате да поштујете грађане који су нам указали повјерење. Ако нисте у могућности да будете предсједник свих грађана, да контролишете своје понашање, да штитите интересе Пљевља, а не Подгорице, да зауставите дискриминацију Српског народа – часније је да се повучете док је вријеме. Како год да поступите, ваш мандат све су прилике неће дуго трајати.
 
 
Предсједник Клуба одборника ДФ и предсједник ОО Нове српске демократије
 
Милан Мијо Лекић
 
(ПВ Пљевља, 30. 01. 2015.)Датум: 12.02.2015
Close
Close