ОО Херцег Нови: Сеферовић: Што прије формирати скупштинску већину

 Предсједник Општинског одбора Нове Српске демократије, Борис Сеферовић саопштио је да ће органима своје партије понудити оставку због катастрофалног пораза на недјељинм изборима у Херцег Новом.

 
- Ја као неко ко је на позицији директора Стамбено комуналног, а не само као предсједник Нове Српске демократије, нећу рећи - молим, него вапим за тим да се што прије формира скупштинска већина, без обзира која то била. Једноставно сматрам да је на овој групацији највећа одговорност за све ово и њихов фантастичан резултат на овим изборима, али сматрам да би исцрпљивање народа и вд стање Херцег Новог, какво је већ претходних годину, неки нови избори који се не би одржали прије маја, значило да губимо туристичку сезону.
Сматрам да је то фатално, тако да молим групу грађана Избор да формира власт, а ако сам ја лично сметња због неких ружних ријечи изнесених током ове кампање слободно да ручаунају на то да нећу бити никаква сметња договорима - поручио је Сеферовић.
Без обзира што је само мјесец предсједник, Сеферовић ће у понедјељак ОО понудити оставку, јер сматра да је то частан и моралан потез.
- Иако сам позитиван и насмијан човјек морамо се сви погледати у очи и видјети да је ово катастрофалан резултат за нас - оцјенио је Сеферовић.
 
 
(Радио Јадран, 17. 12. 2014.) 
 Датум: 22.12.2014
Close
Close