ОО Херцег Нови: Сеферовић: У коалицију улазимо отвореног срца

 Социјалистичка народна партија, Нова српска демократрија, Покрет за промјене и Група бирача Милана Кнежевића,и Народна странка данас су потисали коалициони споразум за заједничко учешће на ванредним локалним изборима у Херцег Новом који ће бити одржани 14.децембра. На конферецији за новинаре саопштили су и да су отворили књигу за прикупљање потписа бирача, а кампању ће водити под слоганом "Сачувајмо Нови-за добро Новог, за твоје добро”. На конференцији су говорили шеф Изборног штаба коалиције Данијела Ђуровић, предсједник ОО СНП Обрад Гојковић, предсједник ОО Нове српске демократије Борис Сеферовић, Предсједник ОО Народне странке Младен Ростовић, ПзП заступао је Стеван Катић а Групу бирача Милана Кнежевића Живко Крунић. Потписници Коалиције сматрају да је она најбоље рјешење за будућност Херцег Новог.

Шеф Изборног штаба Коалиције Данијела Ђуровић поручила је да постоји само једна и то добра страна, а да је добро на страни коалиције „ Сачувајмо Нови за добро Новога“.
 
Предсједник ОО Нова српска демократија Борис Сеферовић казао је да је та партија ушла у коалицију отвореног срца.
 
- Овако најбоље видимо наш пут и позиционирање на политичкој сцени Херцег Новог, прије свега размишљајући о синергији гласова, коначном сабирању свих на једну листу да не би дошло до расипања гласова. Ми смо први скренули пажњу на проблем немогућности примјене Закона о електронској идентификацији бирача на локалним изборима у Херцег Новом, а ГО Нове дао је пуну подршку нашој одлуци о томе да ли изаћи на изборе или не. Једногласно смо донијели одлуку да изађемо на изборе и да у широкој коалицији направимо најбољи резултат за Херцег Нови, казао је Сеферовић.
Изборна листа Коалиције, како је најављено, биће позната наредне седмице.
 
 
(Радио Херцег Нови, 13. 11. 2014.)Датум: 08.12.2014
Close
Close