ОО Херцег Нови: Одржана Скупштина општинског одбора

 У Херцег Новом је, у присуству 184 скупштинара, одржана Скупштина општинског одбора Нове српске демократије. Скупштина је изабрала нови општински одбор НОВЕ у овој општини, који броји 28 људи. 

Скупштину је поздравио предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић, који је, између осталог, казао да је Херцег Нови посебно важан за Нову српску демократији зато што је НОВА странка српског народа у Црној Гори. ,,Успјешно смо демантовали пропаганду недобронамјерних центара моћи о томе како наши сународници живе само на сјеверу земље и то у рубним подручјима према Србији. Урадили смо све што је у нашој моћи да афирмишемо чињеницу да у истом или чак и већем проценту наш народ живи и на приморју и то највише овдје у Боки’’, казао је Мандић и навео да је веома радостан што види да данас у раду изборне скупштине учествује ,,дупло више изабраних представника (скупштинара) него што је то било када је биран прошли општински одбор прије нешто више двије године''. 
,,Та чињеница представља важан показатељ о нараслој снази Нове српске демократије, појачаној заинтересованости и бољој организацији саме странке у Херцег Новом’’, рекао је Мандић. 
Он је истакао да Херцег Нови у континуитету пружа отпор криминализованом црногорском режиму и да је подршка коју су до сада добијале опозиционе структуре толико велика да чак и механизми изборних крађа нијесу помогли ДПС-у да дође на власт. 
,,После афере Снимак, бруталне крађе на предсједничким изборима, поткупљивања и прављења вјештачке режимске већине у Никшићу и Подгорици, вјерујем да је честите грађане ове општине посебно погодила режимска ујдурма која је срушила, на половини мандата, локалну власт у Новом, казао је лидер Нове српске демократије. 
Он је констатовао да је након избора новог општинског одбора неопходно  ,,што прије обавити разговоре са нашим партнерима и доставити руководству странке предлоге општинског одбора везано за предстојеће локалне изборе’’.
 
 
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ
 Датум: 20.10.2014
Close
Close