ОО Бијело Поље: Фуштић: ,,Вијести'' воде кампању против НОВЕ и ДФ-а

Реаговање на текст ,,Фуштић је 'почасни гост' у својој кући'' који је изашао у данашњем броју Независног дневника ,,Вијести''

 
Пошто независни дневник ,,Вијести'' и њихова досписница из Бијелог Поља настављају са изношењем неистина о мени и мојој странци, оцјењујем да се сада већ ради о кампањи против НОВЕ, ДФ-а и Славка Фуштића. И сада је потврђено да се, за нечији рачун, жељела минимизирати свечаност на којој је новим члановима додијељено 25 чланских карата Нове српске демократије. Пошто су НОВА и ДФ највећи противници актуелног режима, онда се може претпоставити коме смета учлањење у Нову српску демократију. Већ сам упозоравао главног и одговорног уредника ,,Вијести'', г. Михаила Јововића, да наш одбор у Бијелом Пољу и ја као предсједник тога одбора имамо лошу сарадњу са том новином, и да се не објављују наши ставови о бројним проблемима у тој општини, о чему сам му послао и допис 19. 06. 2014. У допису сам, између осталог, саопштио и следеће: ,,Посебно наглашавам да се никада није десило да се објаве информације гдје постоји сумња о незаконитим радњама чији су актери предсједник општине Александар Журић, директор ДПС-а Тарзан Милошевић, власник десетак предузећа Хилмија Франца, власници приватизованих предузећа "ИМАКО" и "Прва Петолетка". Дакле, ‘’Вијести’’ из неког разлога нијесу хтјеле да се баве овим темама, а још су се мање бавили рашчлањивањем фракција унутар самог одбора ДПС-а или неке друге владајуће странке у Бијелом Пољу. То је свакако њихово право, као што је и моје право да јавност упознам са таквим дјеловањем ове новине.
У свом првом обраћању ,,Вијестима'' исказао сам сумњу зашто НОВА, ДФ и Славко Фуштић имају овако лош третман у овом листу, али те дјелове овај ,,независни дневник'' није хтио да објави. Обавјештавам и ,,Вијести'' и цјелокупну јавност да ћемо наредних дана у Бијелом Пољу организовати нову акцију учлањења у Нову српску демократију, па очекујем да ће они из ове новине који су ,,задужени'' за Нову и ДФ већ сада почети да смишљају начин како да покушају да минимизирају и тај догађај и представе га на ружан начин као што су то урадили претходног пута. Овакви напади, од оних који очигледно раде за ДПС у Бијелом Пољу, само нас јачају и зато нам људи и приступају, а на велику жалост појединих медијских ДПС сплеткароша, фракција у нашој странци нема. Ми смо српска национална странка и једни другима смо најближи, па и ако понекад различито мислимо.
 
 
Славко Фуштић, предсједник ОО Нове српске демократије – Бијело ПољеДатум: 09.10.2014
Close
Close