ОО Даниловград: Пајовић: Каменоване просторије ОО НОВЕ

 Просторије Нове српске демократије у Даниловграду биле су на мети вандала у ноћи између петка и суботе. Наиме, засад непозната лица каменицама су разбила стакло на канцеларији Нове у Даниловграду. Просторије те странке биле су и у претходна четири мјесеца на мети непознатих вандала. Представници Нове су у суботу поднијели пријаву даниловградској полицији, али, како кажу, не очекују да се починиоци пронађу и казне, јер досад из полиције нијесу добили ни слово о томе шта су предузели поводом њихових ранијих захтјева. 

Потпредсједник одбора Нове у Даниловграду Предраг Пајовић каже да Бјелопавлићи у историји никада нијесу били антисрпски расположени, па напад на њихове просторије и на странку српскога народа веома мучно доживљавају. 
- Нова је препозната као странка која се на културан начин бори за свој програм. Овакви догађаји и вандализми према нашим просторијама у Даниловграду морају да престану и полиција мора коначно неким појединцима да стане на пут и спријечи их да уништавају нашу имовину. Нијесмо хтјели раније да о овоме јавно говоримо, јер смо сматрали да је то дјело појединаца под дејством алкохола, али пошто смо све чешће на мети не остаје нам ништа друго него да закључимо да напади нијесу случајни, да су организовани и да рад наше странке, из потпуно неразумљивих разлога, некоме у Даниловграду смета – закључује Пајовић.
 
 
 
(ДАН, 28. 03. 2011.)Датум: 28.03.2011
Close
Close