Фејсбук група задовољна скупом у Подгорици

Фејсбук група Уличним протестима против мафије задовољна је јучерашњим протестним скупом испред зграде Скупштине Црне Горе и добила је више од 300 нових чланова, рекао је предсједник невладине организације Либертас Роберт Велашевић.
"Близу хиљаду окупљених људи у неслободној Црној Гори је огроман успјех", казао је Велашевић агенцији МИНA. Скуп је, каже он, увеличан тиме што су на њему били припадници свих вјера и нација што их ујединила борба против сиромаштва и организованог криминала у Црној Гори.
"Јучерашња изјава премијера Игора Лукшића да протестни скуп није био најбоље посјећен и да није донио ништа ново разочарала је све оне који који су помислили да може да се отргне од хоботнице и уђе у отворену борбу са криминалом", казао је Велашевић.
Он је рекао да присуство посланика опозиције на том скупу доживљава као долазак обичних грађана, а не никаквих политичара. Велашевић је најавио да ће Фејсбук група организовати ускоро нови протестни скуп испред зграде Владе, на којем ће бити много више грађана.
"Фејсбук група Уличним протестима против мафије послије јучерашњег протеста добила је више од 300 нових чланова и сада нас има 2.327”, рекао је Велашевић.
 (Aгенција МИНА, Вијести, 22. 03. 2011.)
Датум: 22.03.2011
Close
Close